Vacatures

Ben jij geïnteresseerd in fair trade en duurzaamheid en zou jij alle jongeren in Nederland en daarbuiten enthousiast willen maken hiervoor? Dan is een vrijwilligersfunctie bij Young & Fair misschien iets voor jou. Young & Fair is dé Nederlandse organisatie voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke handel. Wil jij meewerken aan een betere wereld, functioneren in een enthousiast, ambitieus en jong team en iets extra’s toevoegen aan je cv, naast werk en studie? Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer dan bij Young & Fair!

 

Word bestuurslid bij Young & Fair!

Gezocht: Bestuursleden!

Young & Fair is op zoek naar een nieuw bestuur! Wil je ervaring op doen als bestuurslid van een sociale en ambitieuze organisatie? Solliciteer dan nu!
Vacature

Gezocht: Projectleider Food event

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor een gloednieuw evenement over duurzaamheid in Food. Jij gaat eerst een concept uitwerken tot een uitvoerbaar plan en daarna met een team de allereerste versie van dit evenement neerzetten!
Vacature

Gezocht: Coördinatoren Young & Fair Weg

Young & Fair Weg is een onderzoeksreis waarbij we met een groep jongeren op reis gaan om in contact te komen met de mensen achter de producten die in het buitenland geproduceerd worden. Tijdens de reis worden korte clips opgenomen, die de input vormen voor lesmateriaal, lezingen en eventueel een tentoonstelling. Word jij één van de coördinatoren?
Vacature

Organiseer het  

Fair

Fashion

Festival

Utrecht 

Groningen

 

Gezocht: Vrijwilligers voor Fair Fashion Festival Utrecht

In oktober 2019 organiseren wij de zevende editie van Fair Fashion Festival Utrecht. Als vrijwilliger ga je met het team aan de slag om eerlijke en duurzame mode een dag in het zonnetje te zetten!
Vacature

Gezocht: Vrijwilligers voor Fair Fashion Festival Groningen

In juni 2019 is de vierde editie van Fair Fashion Festival Groningen alweer. We zijn nog op zoek naar een paar mensen die kunnen helpen met de laatste loodjes! Doe jij mee?
Vacature

Wanted: Coordinators Fair Fashion Festival (English)

Don't speak Dutch? That might not be a problem! For the Fair Fashion Festivals we are also looking for international team members.
Vacature

Andere teams bij Young & Fair:

Gastlessen

HR

Communicatie

 

Gezocht: Enthousiaste gastdocenten!

Heb jij hart voor jongeren en onderwijs? En vind jij dat de kledingketen eerlijker kan? Wij vinden het belangrijk dat jongeren meer leren over dit onderwerp en dat ze meekrijgen dat ze zelf een verschil kunnen maken. Als gastdocent ga jij deze boodschap overbrengen met een mooi lespakket.
Vacature

Gezocht: Enthousiaste recruiter

Als recruiter sta jij voor de uitdagende taak om actief op zoek te gaan naar jongeren die zich graag willen inzetten voor een eerlijkere toekomst.
Vacature

Gezocht: Teamleden voor het communicatieteam

Het communicatieteam is op zoek naar nieuwe teamleden! Het communicatieteam is verantwoordelijk voor alle uitgaande communicatie bij Young & Fair en ondersteunt de verschillende projectteams. Benieuwd naar de openstaande functies? Lees hier meer!
Vacature