Vacatures

Wil je met je talenten en je tijd een bijdrage leveren aan een eerlijke en duurzame wereld? Ben jij geïnteresseerd in fair trade en duurzaamheid en zou jij iets willen betekenen voor Young & Fair? Dan is een vrijwilligersfunctie vast iets voor jou! Wil jij jezelf ontwikkelen in je skills, meewerken aan een betere wereld én functioneren in een enthousiast, ambitieus en jong team? Young & Fair is dé Nederlandse organisatie voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke en duurzame handel, die iets extra’s willen toevoegen aan hun cv, naast werk en studie. Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer bij Young & Fair!

 

Gezocht: Fair Trade Gastlesdocent

Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt en wil je graag ervaring opdoen met lesgeven? Dan is deze vacature wat voor jou! Als Fair Trade Gaslesdocent geef je gastlessen op middelbare scholen over de kledingindustrie en wat fair trade hierin kan betekenen. Klinkt dit je wat? Klik dan hier.
Vacature

Gezocht: Enthousiaste communicatie coördinator

Ben jij goed in overzicht houden en vind je het leuk om je bezig te houden met communicatie van social media tot contact met het bestuur? Dan is dit wat voor jou!
Vacature

Organiseer het  

Fair

Fashion

Festival

Utrecht

 

Groningen

Gezocht: Enthousiaste recruiter!

Voor het HR team zijn we op zoek naar iemand die nieuwe leden wil zoeken! Lijkt jou dit wat? Klik dan hier!
Vacature

Gezocht: HR teamlid

Voor het HR team zijn we opzoek naar een nieuw teamlid. Interesse? Klik hier!
Vacature

Gezocht: Enthousiaste gastdocenten

Heb jij hart voor jongeren en onderwijs? En vind jij dat de kledingketen eerlijker kan? Wij vinden het belangrijk dat jongeren meer leren over dit onderwerp en dat ze meekrijgen dat ze zelf een verschil kunnen maken. Als gastdocent ga jij deze boodschap overbrengen met een mooi lespakket.
Vacature

Gezocht: Coördinatoren Young & Fair Weg

Young & Fair Weg is een onderzoeksreis waarbij we met een groep jongeren op reis gaan om in contact te komen met de mensen achter de producten die in het buitenland geproduceerd worden. Tijdens de reis worden video's opgenomen, die de input vormen voor lesmateriaal, lezingen en eventueel een tentoonstelling. Kom jij het team versterken?
Vacature

Gezocht: Bestuurslid Communicatie

Ben jij geïnteresseerd in de communicatie van onze organisatie en wil jij met het bestuur sparren over duurzaamheid en eerlijke handel? In deze functie zul je samen met de andere bestuursleden bepalen wat de richting van de organisatie is en hoe jullie dit het beste kunnen aanpakken. Lijkt dat je wat? Klik dan hier!
Vacature

Gezocht: Coördinator gastlessen

Wij vinden het belangrijk dat jongeren meer leren over eerlijke kleding en dat ze meekrijgen dat ze zelf een verschil kunnen maken. Om deze boodschap over te brengen geven we gastlessen op middelbare scholen. Om dit project in goede banen te leiden heb we een steengoede coördinator nodig!
Vacature