Vacatures

Ben jij geïnteresseerd in fair trade en duurzaamheid en zou jij alle jongeren in Nederland en daarbuiten enthousiast willen maken hiervoor? Dan is een vrijwilligersfunctie bij Young & Fair misschien iets voor jou. Young & Fair is dé Nederlandse organisatie voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke handel. Wil jij meewerken aan een betere wereld, functioneren in een enthousiast, ambitieus en jong team en iets extra’s toevoegen aan je cv, naast werk en studie? Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer dan bij Young & Fair!

 

Gezocht: Bestuurslid financiën

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de stichting. Daarnaast denk je natuurlijk mee over het verder ontwikkelen van de organisatie op financieel en algemeen gebied.
Vacature

Gezocht: Coördinatoren Fair Fashion Festival

Met een kernteam van vijf of zes coördinatoren wordt het Fair Fashion Festival georganiseerd. Elke coördinator is verantwoordelijk voor een ander deel van het festival zoals de communicatie of de financiën. De festivals vinden plaats in Utrecht, Rotterdam en Groningen.
Vacature

Wanted: Coördinators Fair Fashion Festival (English)

The Fair Fashion Festival is organised by a core team of five or coordinators. Every coordinator is responsible for a specific part of the festival like the communication or finances. The festival takes place in Utrecht, Rotterdam and Groningen.
Vacature

Gezocht: Projectleider Food event

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor een gloednieuw evenement over duurzaamheid in Food. Jij gaat eerst een concept uitwerken tot een uitvoerbaar plan en daarna met een team de allereerste versie van dit evenement neerzetten!
Vacature

Gezocht: Enthousiaste gastdocenten!

Heb jij hart voor jongeren en onderwijs? En vind jij dat de kledingketen eerlijker kan? Wij vinden het belangrijk dat jongeren meer leren over dit onderwerp en dat ze meekrijgen dat ze zelf een verschil kunnen maken. Als gastdocent ga jij deze boodschap overbrengen met een mooi lespakket.
Vacature

Gezocht: Enthousiaste recruiter

Als recruiter sta jij voor de uitdagende taak om actief op zoek te gaan naar jongeren die zich graag willen inzetten voor een eerlijkere toekomst.
Vacature

Gezocht: Enthousiaste webdeveloper

Als webdeveloper ga jij aan de slag met de verschillende websites van Young & Fair. Op het moment moet op al deze websites de nieuwe huisstijl geïmplementeerd worden!
Vacature