Vacatures

Ben jij geïnteresseerd in fair trade en duurzaamheid en zou jij alle jongeren in Nederland en daarbuiten enthousiast willen maken hiervoor? Dan is een vrijwilligersfunctie bij Young & Fair misschien iets voor jou. Young & Fair is dé Nederlandse organisatie voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke handel. Wil jij meewerken aan een betere wereld, functioneren in een enthousiast, ambitieus en jong team en iets extra’s toevoegen aan je cv, naast werk en studie? Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer dan bij Young & Fair!

 

Word bestuurslid bij Young & Fair!

Gezocht: Bestuursleden!

Young & Fair is op zoek naar een nieuw bestuur! Wil je ervaring op doen als bestuurslid van een sociale en ambitieuze organisatie? Solliciteer dan nu!
Vacature

Gezocht: Vrijwilligers Young & Fair Weg reis

Young & Fair Weg is een onderzoeksreis waarbij we met een groep jongeren op reis gaan om in contact te komen met de mensen achter de producten die in het buitenland geproduceerd worden. Tijdens de reis worden korte clips opgenomen, die de input vormen voor lesmateriaal, lezingen en eventueel een tentoonstelling. Kom jij het team versterken?
Vacature

Gezocht: Coördinatoren Fair Food Event

Dit jaar gaat Young & Fair een nieuw evenement ontwikkelen, volledig gericht op duurzaam en eerlijk voedsel. Voor dit evenement zijn we op zoek naar coördinatoren van dit nieuwe evenement tot een inspirerend en gezellige event maken!
Vacature

Organiseer het  

Fair

Fashion

Festival

Utrecht 

 

Gezocht: Vrijwilligers voor Fair Fashion Festival Utrecht

In oktober 2019 organiseren wij de zevende editie van Fair Fashion Festival Utrecht. Als vrijwilliger ga je met het team aan de slag om eerlijke en duurzame mode een dag in het zonnetje te zetten!
Vacature

Wanted: Coordinators Fair Fashion Festival (English)

Don't speak Dutch? That might not be a problem! For the Fair Fashion Festivals we are also looking for international team members.
Vacature

Andere teams bij Young & Fair:

Gastlessen

HR

Communicatie

 

Gezocht: Enthousiaste gastdocenten!

Heb jij hart voor jongeren en onderwijs? En vind jij dat de kledingketen eerlijker kan? Wij vinden het belangrijk dat jongeren meer leren over dit onderwerp en dat ze meekrijgen dat ze zelf een verschil kunnen maken. Als gastdocent ga jij deze boodschap overbrengen met een mooi lespakket.
Vacature

Gezocht: Coördinator gastlessen

Wij vinden het belangrijk dat jongeren meer leren over eerlijke kleding en dat ze meekrijgen dat ze zelf een verschil kunnen maken. Om deze boodschap over te brengen geven we gastlessen op middelbare scholen. Om dit project in goede banen te leiden heb we een steengoede coördinator nodig!
Vacature

Gezocht: Teamleden voor het communicatieteam

Het communicatieteam is op zoek naar nieuwe teamleden! Het communicatieteam is verantwoordelijk voor alle uitgaande communicatie bij Young & Fair en ondersteunt de verschillende projectteams. Benieuwd naar de openstaande functies? Lees hier meer!
Vacature