Word Vrijwilliger2019-01-18T14:52:41+00:00

Vacatures

Ben jij geïnteresseerd in fair trade en duurzaamheid en zou jij alle jongeren in Nederland en daarbuiten enthousiast willen maken hiervoor? Dan is een vrijwilligersfunctie bij Young & Fair misschien iets voor jou. Young & Fair is dé Nederlandse organisatie voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke handel.

Wil jij meewerken aan een betere wereld, functioneren in een enthousiast, ambitieus en jong team en iets extra’s toevoegen aan je cv, naast werk en studie? Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer dan bij Young & Fair!

Gezocht: Bestuurslid penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de stichting. Je stelt de begroting op voor de stichting en zorgt dat hierbinnen geopereerd wordt.
Vacature

Gezocht: Bestuurslid secretaris

Als secretaris ben je eindverantwoordelijke voor het notuleren en administreren van de stichting. Je bent het geheugen en geweten van de organisatie
Vacature

Gezocht: Coördinatoren Fair Fashion Festival

Met een kernteam van vijf of zes coördinatoren wordt het Fair Fashion Festival georganiseerd. Elke coördinator is verantwoordelijk voor een ander deel van het festival zoals de communicatie of de financiën. De festivals vinden plaats in Utrecht, Rotterdam en Groningen.
Vacature

Wanted: Coördinators Fair Fashion Festival (English)

The Fair Fashion Festival is organised by a core team of five or coordinators. Every coordinator is responsible for a specific part of the festival like the communication or finances. The festival takes place in Utrecht, Rotterdam and Groningen.
Vacature

Gezocht: Coördinator communicatieteam

Als coördinator ben jij de spil van alle communicatie van Young & Fair. Alles gaat langs jou, jij houdt in de gaten dat de communicatie volgens het communicatieplan verloopt en stuurt hierbij de andere communicatie teamleden aan.
Vacature

Gezocht: Enthousiaste recruiter

Als recruiter sta jij voor de uitdagende taak om actief op zoek te gaan naar jongeren die zich graag willen inzetten voor een eerlijkere toekomst.
Vacature

Gezocht: Enthousiaste webdeveloper

Als webdeveloper ga jij aan de slag met de verschillende websites van Young & Fair. Op het moment moet op al deze websites de nieuwe huisstijl geïmplementeerd worden!
Vacature

Gezocht: Versterking van het communicatieteam

Als lid van het communicatieteam gebruik je jouw vaardigheden om Young & Fair te promoten.
Vacature