Wil je met je talenten en je tijd een bijdrage leveren aan een eerlijke en duurzame wereld? Ben jij geïnteresseerd in fair trade en duurzaamheid en zou jij iets willen betekenen voor Young & Fair? Dan is een vrijwilligersfunctie vast iets voor jou! Wil jij jezelf ontwikkelen in je skills, meewerken aan een betere wereld én functioneren in een enthousiast, ambitieus en jong team? Young & Fair is dé Nederlandse organisatie voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke en duurzame handel, die iets extra’s willen toevoegen aan hun cv, naast werk en studie. Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer bij Young & Fair!

Vacatures:

Gezocht: Algemeen Social Media Manager

Als Algemeen Social Media Manager ben jij verantwoordelijk voor de overall social media van Young & Fair. Jij houdt de pagina’s up-to-date en hebt nauw contact met de verschillende projectteams om te zorgen dat alle socials altijd op elkaar afgestemd zijn.
Vacature

Wanted: Team Member Acquisition – Institutional Fundraiser

We are looking for two enthusiastic fundraisers to join our Acquisition Team. Are you incredibly motivated to commit yourself to a fairer world? Then this is the right place.
Vacature

Gezocht: Coördinator Gastlessen

Als coördinator ben jij het aanspreekpunt voor de gastdocenten, breng je de gastlessen onder de aandacht bij scholen en zorg je voor het goed verlopen ervan.
Vacature

Gezocht: HR Teamlid

Voor het HR team zijn we opzoek naar een nieuw teamlid. Interesse? Klik hier!
Vacature

Gezocht: Enthousiaste Gastdocenten

Heb jij hart voor jongeren en onderwijs? En vind jij dat de kledingketen eerlijker kan? Als gastdocent ga jij deze boodschap overbrengen met een mooi lespakket.
Vacature

Organiseer het

Fair

Fashion

Festival

Utrecht

Groningen

Rotterdam