Vacatures

Ben jij geïnteresseerd in fair trade en duurzaamheid en zou jij alle jongeren in Nederland en daarbuiten enthousiast willen maken hiervoor? Dan is een vrijwilligersfunctie bij Young & Fair misschien iets voor jou. Young & Fair is dé Nederlandse organisatie voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke handel. Wil jij meewerken aan een betere wereld, functioneren in een enthousiast, ambitieus en jong team en iets extra’s toevoegen aan je cv, naast werk en studie? Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer dan bij Young & Fair!

 

Gezocht: Coördinatoren Young & Fair Weg reis

Young & Fair Weg is een onderzoeksreis waarbij we met een groep jongeren op reis gaan om in contact te komen met de mensen achter de producten die in het buitenland geproduceerd worden. Tijdens de reis worden korte clips opgenomen, die de input vormen voor lesmateriaal, lezingen en eventueel een tentoonstelling. Kom jij het team versterken?
Vacature

Gezocht: Coördinatoren Fair Food Event

Dit jaar gaat Young & Fair een nieuw evenement ontwikkelen, volledig gericht op duurzaam en eerlijk voedsel. Voor dit evenement zijn we op zoek naar coördinatoren van dit nieuwe evenement tot een inspirerend en gezellige event maken!
Vacature

Organiseer het  

Fair

Fashion

Festival

Utrecht 

 

Gezocht: Coördinatoren Fair Fashion Festival Utrecht

Lijkt het jou tof om het Fair Fashion Festival te organiseren? Voor het Fair Fashion Festival Utrecht zijn we nog op zoek naar coördinatoren voor alle functies!
Vacature

Wanted: Coordinators Fair Fashion Festival (English)

Don't speak Dutch? That might not be a problem! For the Fair Fashion Festivals we are also looking for international team members.
Vacature

Gezocht: Coördinatoren Fair Fashion Festival Groningen

Lijkt het jou tof om het Fair Fashion Festival te organiseren? Voor het Fair Fashion Festival Groningen zijn we nog op zoek naar verschillende coördinatoren!
Vacature

Andere teams bij Young & Fair:

Gastlessen

HR

Communicatie

 

Gezocht: Enthousiaste Recruiter

Als recruiter sta jij voor de uitdagende taak om actief op zoek te gaan naar jongeren die zich graag willen inzetten voor een eerlijkere toekomst. Je zet Young & Fair op de kaart als vrijwilligersorganisatie met interessante mogelijkheden voor studenten en young professionals!
Vacature

Gezocht: Enthousiaste gastdocenten

Heb jij hart voor jongeren en onderwijs? En vind jij dat de kledingketen eerlijker kan? Wij vinden het belangrijk dat jongeren meer leren over dit onderwerp en dat ze meekrijgen dat ze zelf een verschil kunnen maken. Als gastdocent ga jij deze boodschap overbrengen met een mooi lespakket.
Vacature

Gezocht: Coördinator gastlessen

Wij vinden het belangrijk dat jongeren meer leren over eerlijke kleding en dat ze meekrijgen dat ze zelf een verschil kunnen maken. Om deze boodschap over te brengen geven we gastlessen op middelbare scholen. Om dit project in goede banen te leiden heb we een steengoede coördinator nodig!
Vacature

Gezocht: Webdeveloper

Voor het communicatieteam zijn we op zoek naar een webdeveloper die onze website wil helpen verbeteren. Wil jij je graag inzetten voor het informeren van jongeren over duurzaamheid en fairtrade via een duidelijke website? Lees hier hoe je daaraan kunt bijdragen!
Vacature

Gezocht: Enthousiaste blogger

Voor het communicatieteam zijn we op zoek naar een enthousiaste blogger. Zie jij het wel zitten om te schrijven over duurzaamheid en fairtrade? Lees dan snel verder!
Vacature

Gezocht: Social media manager

Voor het communicatieteam zijn we op zoek naar een social media manager. Ben jij thuis in social media en zou je Young & Fair daar graag op de kaart willen zetten? Lees dan snel verder!
Vacature

Gezocht: Social media manager (Fashion)

Voor de Fair Fashion Festivals zijn we ook op zoek naar een social media manager. Wil jij het Fair Fashion Festival graag promoten op social media? Lees dan snel verder!
Vacature