Tristan Makkink
Tristan MakkinkVoorzitter
“Even voorstellen: mijn naam is Tristan Makkink. Ik woon in Amsterdam, waar ik aan de VU de master International Management heb afgerond. In 2018 ben ik bij de NS begonnen als management trainee, inmiddels ben ik Regiomanager i.o. in regio Noord. Daarnaast ben ik voorzitter van Young & Fair, omdat ik er heilig in geloof dat wij jongeren het verschil kunnen maken!”
“Ik vind het gaaf om met samen een gemotiveerde groep young professionals het bewustzijn over duurzaamheid te vergroten. Ik geloof enorm in de kracht van verbinding en het goede gesprek voeren over duurzaamheid. Dat is dan ook waar we met Young & Fair vol op inzetten. Daarnaast krijg ik volop energie van onze vrijwilligers: onze nieuwe generatie en leiders van de toekomst die zich écht hard willen maken voor duurzame en eerlijke consumptie. Ik ben trots en blij om daar onderdeel van te zijn!”
Marijke Huzen
Marijke HuzenSecretaris
“Ik ben Marijke en ik heb zojuist de studie Internationale Ontwikkelingsstudies afgerond. Als deel van Young & Fair hoop ik samen met anderen actief na te denken over onze eigen consumptiekeuzes, meer te leren over duurzaamheid en deze kennis op een leuke en creatieve manier te delen.”

“Tijdens mijn studie heb ik onderzoek gedaan naar de kledingindustrie waarbij ik veel geleerd heb over de ongelijkheden in globale productieketens maar ook kennis heb kunnen maken met ondernemingen en modemerken die een alternatief bieden door producten op een eerlijke en duurzame manier te produceren en mens en planeet centraal te stellen. Dit inspireert me enorm om na te denken over hoe we door middel van consumptie en productie kunnen bijdragen aan een betere en duurzame toekomst.”

Julianne Schijns
Julianne SchijnsPenningmeester
“Hoi! Ik ben Julianne. Ik ben net begonnen met de opleiding Liberal Arts and Sciences in Utrecht. Ik heb voor deze studie gekozen omdat ik veel verschillende interesses heb die ik ook hier bij Young & Fair goed samen kan brengen. Zo houd ik me graag bezig met duurzaamheid en sociaal-maatschappelijke vraagstukken, maar ben ik ook erg geïnteresseerd in economie en politiek. Dus daar past mijn functie als penningmeester voor Young & Fair perfect bij!”

“In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en het liefst omringd door dieren. In het dagelijks leven ben ik veel bezig met duurzaamheid en zo min mogelijk verspilling. Young & Fair was voor mij dus de perfecte combinatie van mijn liefde voor natuur en mijn interessegebied op inhoudelijk vlak.”

Vera Konijn
Vera KonijnBestuurslid Communicatie
“Hoi! Ik ben Vera de laatste twee jaar ben ik me steeds meer gaan verdiepen in
duurzaamheid. In mijn dagelijks leven probeer ik meer bewuste keuzes te maken
voor mens, dier en milieu. Zo eet ik minder vlees, kook ik met restjes en gebruik
ik minder plastic. Als deel van Young & Fair hoop ik anderen te inspireren om bij
te dragen aan een eerlijke en duurzame wereld. Samen kunnen we het verschil
maken!”

“Daarnaast hoop ik samen met anderen meer kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen over duurzaamheid en eerlijke consumptie. Als bestuurslid
Communicatie wil ik er voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van al het moois dat Young & Fair doet. Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging!”

Anne Meynaar
Anne MeynaarBestuurslid Vrijwilligers en Organisatie
“Hoi! Ik ben Anne Meynaar. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Het leek mij daarna erg interessant om in de praktijk mee te maken hoe we, als jongeren, de wereld duurzamer kunnen maken en ik doe dit graag bij Young & Fair. Ook heb ik veel interesse in interne aspecten van organisaties, waardoor ik mij nu hier ga inzetten voor de vrijwilligers!”
“Ik heb met veel plezier Culturele Antropologie gedaan en daar heb ik ook veel theorie geleerd over duurzaamheid en vooral het sociale aspect daarvan. Binnenkort zal ik ook beginnen aan een Master over organisatieculturen en management. Het is dan ook heel leuk aan mijn functie dat ik veel kan leren over hoe Young & Fair werkt en wat we met de vele vrijwilligers allemaal zullen gaan bereiken!”

Word jij het nieuwe bestuurslid van Young & Fair? Kijk snel bij de vacatures.

Vacatures