Marleen Selten
Marleen SeltenVoorzitter
“Ik ben Marleen Selten, en ben zojuist afgestudeerd van de Master in Business Administration met de specialisatie Strategy & Organization. Naast een betaalde baan zet ik mij in als voorzitter van Young & Fair omdat ik 100% achter de missie sta en geloof in de kracht van het op een positieve en leuke manier delen van kennis over duurzaamheid.”

“Young & Fair bestaat uit een groep enthousiaste, gemotiveerde studenten en young professionals die zich samen inzetten om meer bewustzijn te creëren over duurzaamheid binnen onze drie pijlers: Food, Fashion & Finance. Bij Young & Fair krijg je de kans zich te ontwikkelen en te groeien, en tevens op eigen wijze een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Indien je interesse hebt in een samenwerking, gastles of event, dan komen wij graag met je in contact!”

Marijke Huzen
Marijke HuzenSecretaris
“Ik ben Marijke en ik heb zojuist de studie Internationale Ontwikkelingsstudies afgerond. Als deel van Young & Fair hoop ik samen met anderen actief na te denken over onze eigen consumptiekeuzes, meer te leren over duurzaamheid en deze kennis op een leuke en creatieve manier te delen.”

“Tijdens mijn studie heb ik onderzoek gedaan naar de kledingindustrie waarbij ik veel geleerd heb over de ongelijkheden in globale productieketens maar ook kennis heb kunnen maken met ondernemingen en modemerken die een alternatief bieden door producten op een eerlijke en duurzame manier te produceren en mens en planeet centraal te stellen. Dit inspireert me enorm om na te denken over hoe we door middel van consumptie en productie kunnen bijdragen aan een betere en duurzame toekomst.”

Julianne Schijns
Julianne SchijnsPenningmeester
“Hoi! Ik ben Julianne. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma van de middelbare school gehaald. Ik heb dit jaar een tussenjaar waarin ik graag vrijwilligerswerk wilde doen en ontdekken wat ik een leuke richting voor mijn studie vind. Ik neig erg naar de financiële hoek dus daar past een functie als penningmeester perfect bij!”

“In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en het liefst omringd door dieren. In het dagelijks leven ben ik veel bezig met duurzaamheid en zo min mogelijk verspilling. Young & Fair was voor mij dus de perfecte combinatie van mijn liefde voor natuur en mijn interessegebied op inhoudelijk vlak.”

Marlies Cools
Marlies CoolsBestuurslid Vrijwilligers en Organisatie
“Hoi! Ik ben Marlies en ik ben altijd nieuwsgierig naar de processen en de ‘zachte’ kant van organisaties. Tijdens mijn werk in een kibboets in Israël heb ik het leven in een commune ervaren en de omgang met vrijwilligers rijkelijk geanalyseerd. Sindsdien ben ik steeds meer gaan inzien hoe waardevol en bewonderingswaardig vrijwilligers zijn. Ik wil me daarom graag inzetten voor deze fantastische groep mensen, in een omgeving waar bewustzijn groeit om met meer respect en dankbaarheid om te gaan met elkaar, de natuur en andere wezens.”

“Door je te omringen met positieve, gelijkgestemde mensen, hoef je niet het gevoel te hebben dat je het allemaal in je eentje hoeft te doen. Ondanks het besef dat ik in een bepaalde bubbel leef, kan grote verandering naar mijn mening enkel vanuit een georganiseerde groep komen. Dat wil ik mogelijk maken!”

Jennifer Wyduba
Jennifer WydubaBestuurslid Communicatie
“In mijn zoektocht naar manieren om mijn medemens mee te krijgen in het werken aan een duurzamere manier van leven kwam ik bij Young & Fair terecht. De doelstellingen en manier van werken spraken me direct aan. Vooral de focus op de
jonge doelgroep: wij zijn immers de mensen die de wereld kunnen verbeteren.”

“Zelf ben ik in mijn dagelijks leven voortdurend bezig om bewuster te consumeren en ook bewustere keuzes voor mens en milieu te maken. Daarnaast vind ik het leuk om mijn opgedane kennis op dit gebied (en ook op het communicatie-vlak) met anderen te delen, hen te adviseren en ervaringen uit te wisselen.”

Word jij het nieuwe bestuurslid van Young & Fair? Kijk snel bij de vacatures.

Vacatures