Na verscheidene succesvolle evenementen gaat Young & Fair voor het eerst een festival over fair food organiseren, genaamd Food For Thought Festival. Het doel van het festival is om bewustzijn over duurzaam geproduceerd voedsel te vergroten onder jongeren. We proberen zowel de voordelen van eerlijk en duurzaam eten als de uitdagingen van consumenten en producenten op dit gebied zichtbaar te maken. Wij willen de ruimte bieden om eerlijke en duurzame producten te ontdekken en te bespreken in een open en gezellige sfeer. Food For Thought wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd en zal in de zomer van 2021 plaatsvinden in de Haarlemmer Kweektuin. Inspireert deze visie jou en wil je bijdragen? Volg ons op social media of houd deze website in de gaten voor meer informatie!

WAAR EN WANNEER?
Het festival zal op zaterdag 21 augustus 2021 plaatsvinden in de Haarlemmer Kweektuin, “een ecologisch stadspark dat natuur, water, horeca, bedrijven, educatie én recreatie samenbrengt.” De Haarlemmer Kweektuin is een lokale non-profit organisatie gerund door betrokken vrijwilligers dat streeft om hét centrum voor duurzaamheid van Haarlem en omstreken te zijn.

THEMA: WAAR KOMT ONS VOEDSEL VANDAAN?
Omdat fair food een breed onderwerp is, heeft Young & Fair besloten om voor de eerste editie van dit festival het thema ‘herkomst van ons voedsel’ te kiezen. Het delen van kennis over uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, oplossingen voor wereldwijde productieketens uit de voedingsindustrie en duurzame consumptiepatronen staat centraal.

COMING SOON

Augustus 2021

Food For Thought - image 1
Food For Thought - image 1
Food For Thought - image 1


Recente blogartikelen Food