Wil je met je talenten en je tijd een bijdrage leveren aan een eerlijke en duurzame wereld? Ben jij geïnteresseerd in fair trade en duurzaamheid en zou jij iets willen betekenen voor Young & Fair? Dan is een vrijwilligersfunctie vast iets voor jou! Wil jij jezelf ontwikkelen in je skills, meewerken aan een betere wereld én functioneren in een enthousiast, ambitieus en jong team? Young & Fair is dé Nederlandse organisatie voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke en duurzame handel, die iets extra’s willen toevoegen aan hun cv, naast werk en studie. Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer bij Young & Fair!

Vacatures:

Gezocht: Nieuw bestuur!

Wij zoeken een nieuw bestuur vanaf oktober 2022! Het gaat om de functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, communicatie en vrijwilligers & organisatie (HR).
Vacature

Gezocht: Communicatie Coördinator

Als Communicatie Coördinator coördineer jij alle interne en externe communicatie van Young & Fair. Je stuurt het communicatieteam aan en zorgt ervoor dat alle communicatie in lijn is met de missie en visie van de stichting.
Vacature

Gezocht: Webbeheerder

Als webbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer, het onderhoud en het doorontwikkelen van de website van Young & Fair. Je voert wijzigingen door, plaatst nieuwe content en onderzoekt welke onderdelen verbeterd kunnen worden.
Vacature

Organiseer het

Fair

Fashion

Festival

Utrecht

Groningen

Rotterdam

Gezocht: Enthousiaste Gastdocenten

Heb jij hart voor jongeren en onderwijs? En vind jij dat de kledingketen eerlijker kan? Als gastdocent ga jij deze boodschap overbrengen met een mooi lespakket.
Vacature

Gezocht: Coördinator Gastlessen

Als coördinator ben jij het aanspreekpunt voor de gastdocenten, breng je de gastlessen onder de aandacht bij scholen en zorg je voor het goed verlopen ervan.
Vacature