Wil je met je talenten en je tijd een bijdrage leveren aan een eerlijke en duurzame wereld? Ben jij geïnteresseerd in fair trade en duurzaamheid en zou jij iets willen betekenen voor Young & Fair? Dan is een vrijwilligersfunctie vast iets voor jou! Wil jij jezelf ontwikkelen in je skills, meewerken aan een betere wereld én functioneren in een enthousiast, ambitieus en jong team? Young & Fair is dé Nederlandse organisatie voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke en duurzame handel, die iets extra’s willen toevoegen aan hun cv, naast werk en studie. Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer bij Young & Fair!

Vacatures:

Gezocht: Bestuurslid Voorzitter

Als voorzitter ben je woordvoerder van Young & Fair, onderhoud je externe en interne contacten en denk je de missie, visie en strategie van de stichting uit.
Vacature

Gezocht: Bestuurslid Secretaris

Als secretaris maak jij notulen en actielijsten, bewaak je de procedures en beheer jij de donateurs- en vrijwilligersadministratie.
Vacature

Gezocht: Grafisch ontwerper

Als grafisch vormgever bedenk jij het beste design voor onze social media, website, posters en nog veel meer. Hierbij houd je rekening met de algemene huisstijl van Young & Fair.
Vacature

Organiseer het

Fair

Fashion

Festival

Utrecht

Groningen

Rotterdam

Gezocht: Webbeheerder

Als webbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer, het onderhoud en het doorontwikkelen van de website van Young & Fair. Je voert wijzigingen door, plaatst nieuwe content en onderzoekt welke onderdelen verbeterd kunnen worden.
Vacature

Gezocht: Algemeen Social Media Manager

Als Algemeen Social Media Manager ben jij verantwoordelijk voor de overall social media van Young & Fair. Jij houdt de pagina’s up-to-date en hebt nauw contact met de verschillende projectteams om te zorgen dat alle socials altijd op elkaar afgestemd zijn.
Vacature

Gezocht: HR Teamlid

Voor het HR team zijn we opzoek naar een nieuw teamlid. Interesse? Klik hier!
Vacature

Gezocht: Coördinator Gastlessen

Als coördinator ben jij het aanspreekpunt voor de gastdocenten, breng je de gastlessen onder de aandacht bij scholen en zorg je voor het goed verlopen ervan.
Vacature

Gezocht: Enthousiaste Gastdocenten

Heb jij hart voor jongeren en onderwijs? En vind jij dat de kledingketen eerlijker kan? Als gastdocent ga jij deze boodschap overbrengen met een mooi lespakket.
Vacature