Wil je met je talenten en je tijd een bijdrage leveren aan een eerlijke en duurzame wereld? Ben jij geïnteresseerd in fair trade en duurzaamheid en zou jij iets willen betekenen voor Young & Fair? Dan is een vrijwilligersfunctie vast iets voor jou! Wil jij jezelf ontwikkelen in je skills, meewerken aan een betere wereld én functioneren in een enthousiast, ambitieus en jong team? Young & Fair is dé Nederlandse organisatie voor jongeren geïnteresseerd en actief in de wereld van eerlijke en duurzame handel, die iets extra’s willen toevoegen aan hun cv, naast werk en studie. Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer bij Young & Fair!

Vacatures:

Gezocht: Bestuurslid Secretaris

Als secretaris maak jij notulen en actielijsten, bewaak je de procedures en beheer jij de donateurs- en vrijwilligersadministratie.
Vacature

Gezocht: Bestuurslid Penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële reilen  en zeilen van de stichting. Je stelt de begroting op voor de stichting en zorgt dat hierbinnen geopereerd wordt. Ook ondersteun je de penningmeesters van de verschillende evenementen.
Vacature

Gezocht: Communicatie Coördinator

Als Communicatie Coördinator coördineer jij alle interne en externe communicatie van Young & Fair. Je stuurt het communicatieteam aan en zorgt ervoor dat alle communicatie in lijn is met de missie en visie van de stichting.
Vacature

Gezocht: Webbeheerder

Als webbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer, het onderhoud en het doorontwikkelen van de website van Young & Fair. Je voert wijzigingen door, plaatst nieuwe content en onderzoekt welke onderdelen verbeterd kunnen worden.
Vacature

Gezocht: Teamleden Fair Fashion Festival Groningen

Samen met een team van 5/6 mensen ga jij rond september 2022 een Fair Fashion Festival organiseren! Er zijn verschillende functies binnen het team: financiën, logistiek, communicatie of programma.
Vacature

Gezocht: Teamleden Food for Thought Festival

Samen met een team van 5/6 mensen ga jij rond september 2022 een Food for Thought Festival organiseren! Er zijn verschillende functies binnen het team: financiën, logistiek, communicatie of programma.
Vacature

Organiseer het

Fair

Fashion

Festival

Utrecht

Groningen

Rotterdam

Gezocht: Projectleiders Fair Fashion Festival & Food for Thought Festival

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het algehele verloop van een van onze festivals. Je houdt overzicht over de vorderingen, de planning en de kosten. Je stuurt het team aan en bent aanspreekpunt voor het bestuur.
Vacature

Gezocht: Enthousiaste Gastdocenten

Heb jij hart voor jongeren en onderwijs? En vind jij dat de kledingketen eerlijker kan? Als gastdocent ga jij deze boodschap overbrengen met een mooi lespakket.
Vacature

Gezocht: Coördinator Gastlessen

Als coördinator ben jij het aanspreekpunt voor de gastdocenten, breng je de gastlessen onder de aandacht bij scholen en zorg je voor het goed verlopen ervan.
Vacature