Young & Fair is in het bezit van een ANBI-status, dit betekent dat Young & Fair met haar missie, visie en werkwijze zich voor meer dan 90% inzet voor het algemeen nut. Binnen Young & Fair werken meerdere projectteams aan het organiseren, het informeren, activeren en motiveren van jongeren om de bewustwording omtrent fair trade en duurzaamheid te vergroten.

Naam: Stichting Young & Fair

KvK: 30274182

RISN: 821524665

BTW: NL821524665B01
(Let op: niet alle diensten van Young & Fair bevatten BTW. Voor meer informatie: mail naar penningmeester@youngandfair.nl)

Contactgegevens:
info@youngandfair.nl

Bestuurssamenstellingennamen:

Voorzitter: Elaha Abhar
Secretaris: Marijke Huzen
Penningmeester: Julianne Schijns
Bestuurslid communicatie: Vera Konijn
Bestuurslid vrijwilligers en organisatie: Anne Meynaar

Beloningsbeleid:
Stichting Young & Fair bestaat volledig uit vrijwilligers. Bij uitzondering en in specifieke situaties wordt er gebruik gemaakt van een bestuurs- of vrijwilligersvergoeding. Verder geven wij een reiskostenvergoeding waarbij er per project en vrijwilliger wordt gekeken naar het maximumbedrag dat gedeclareerd kan worden. Tenslotte geven wij oud-vrijwilligers een bedankje in de vorm van een klein cadeau (denk aan een waardebon van een fair trade merk) en organiseren wij een keer per maand een vrijwilligersborrel, en af en toe teamborrels, waarbij het eerste drankje door Young & Fair bekostigd wordt.

Jaarverslagen:
Beleidsplan, doelstellingen, verslag van uitgeoefende activiteiten en een financiële verantwoording zijn te vinden in onze jaarverslagen:

Donaties:
Als je Young & Fair wilt steunen kan dit door ons donatieformulier in te vullen of handmatig een bedrag over te maken op rekeningnummer NL84RABO0154699284, t.b.v. ‘Stichting Young & Fair’.