Wakker worden met een (h)eerlijk kopje koffie? Dat kan op zaterdagochtend 8 februari bij de coffee cupping met Moyee Coffee! Onder het genot van een ontbijtje vertelt de brandmeester van Moyee Coffee je alles over hun fairchain koffie, de eerste ter wereld. Daarnaast zal hij ook uitgebreid vertellen over de koffieketen, het proces van koffie maken en branden en verschillende soorten koffie uit verschillende landen, en uiteraard mag jij ze allemaal uitproberen!

Speciaal voor Young & Fair gaat filmcafé OSKAR deze dag eerder open. Om 9:30 staat er een ontbijtje voor je klaar. Deelname inclusief ontbijt en cupping is €10 voor Young & Fair-leden en €11 voor niet-leden. Lid worden van Young &Fair? Dat kan hier.

Je kan je aanmelden voor de coffee cupping via het aanmeldformulier. Ben je vegetariër of heb je andere dieetwensen? Geeft dit dan aan op het formulier. Bevestig je deelname door het bedrag over te maken naar IBAN-rekening NL84RABO 0154699284 ten name van Stichting Young & Fair te Utrecht. Let op: aanmelding is verplicht! Vol = vol. Aanmelden ter plekke kan alleen indien er nog voldoende plek is.

In het kort:

Wat? Coffee cupping met Moyee Coffee
Wanneer? Zaterdag 8 februari, 9:30 – 12:00
Waar? Filmcafé OSKAR (bij filmtheather ‘t Hoogt, Slachtstraat 5 bij de Neude in Utrecht)
Kosten: €10 voor Young & Fair leden, €11 voor niet-leden