Wát was het een mooie dag zaterdag 5 oktober op het Fair Fashion Festival Utrecht!

Wat heerlijk om zo met elkaar aandacht te geven aan duurzaamheid en fair fashion. Wij hebben onwijs genoten van de verschillende talks, workshops, fashion shows, de markt en een mooie expositie! Natuurlijk zou het Fair Fashion Festival zou niet kunnen bestaan zonder alle betrokken partijen. Het Festival werd mede mogelijk gemaakt door de merken die de modeshow en markt sierden. Wil je weten welke merken aanwezig waren? Je kunt het op deze pagina vinden. Ook willen we onze sprekers en geweldige sponsoren bedanken. We hebben samen Fair Fashion kunnen vieren op 5 oktober in het hartje van Utrecht. Zonder onze sponsoren was dat niet gelukt!

Uiteraard willen we ook onze vrijwilligers voor hun inzet, en Bass Licht & Geluid bedanken voor het uitstekend verzorgen van onze licht- en geluidsapparatuur.

Het Fair Fashion Festival vind jaarlijks plaats in Utrecht, Rotterdam & Groningen! Meer weten over het Fair Fashion Festival? Je kunt het Festival volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

Kon je helaas niet aanwezig zijn op het Fair Fashion Festival? Geniet nog even samen met ons van de mooie aftermovie! Credits: Adriaan Schuitemaker

Geschreven door: Eveline Boonstra

  • Fair Fashion Festival Utrecht