Gezocht: Coördinator Logistiek

Fair fashion Festival Groningen, Rotterdam en Utrecht

De organisatie:

Young & Fair Young & Fair gelooft dat we door kennis te delen over duurzame consumptie, jongeren in staat stellen bewuster te consumeren. Dit doen wij via verschillende evenementen, social media en onze website, waarbij een positieve benadering voorop staat. Deze missie wordt uitgedragen en uitgevoerd door een enthousiaste groep vrijwilligers bestaande uit studenten en young professionals.

Het team

Bij het Fair Fashion Festival ben je onderdeel van het zeskoppige kernteam. Het team bestaat uit een Projectleider, coördinator Financiën, coördinator Logistiek, coördinator Communicatie & Marketing, coördinator Markt & Modeshow (Programma) en de coördinator Workshops & Lezingen (Programma).

De functie: Coördinator Logistiek

De coördinator logistiek is verantwoordelijk voor alle logistieke processen. Dit houdt in dat jij ervoor zorgt dat alles goed loopt gedurende de dag. Hoe laat komen de deelnemers of het publiek, wanneer kunnen leveranciers terecht? Waar bevindt zich wat? Vragen die jij kan beantwoorden! Je houdt je bezig met de inrichting en bent het aanspreekpunt voor alles wat er op de evenement dag moet gebeuren. Dit betekent dat je gestructureerd bent, overzicht kan behouden en stressbestendig bent.

Waar jij je mee bezig gaat houden:

 • * Regelen van de evenementlocatie(s)
 • * Inrichting en indeling van de ruimtes
 • * Opstellen van het draaiboek
 • * Afspraken maken met leveranciers en sprekers
 • * Organiseren van de dag-vrijwilligers
 • * Contactpersoon voor de locatie(s)
 • * Aansturen van het logistieke team (Fair Fashion Festival)

Wat wij van jou verwachten:

 • * Gestructureerd werken
 • * Proactieve inzet en can-do mentaliteit
 • * Affiniteit met duurzame consumptie en eerlijke handel
 • * Eens per twee weken aanwezig zijn bij de vergadering
 • * Pré: ervaring met het organiseren van evenementen
 • * Pré: ervaring met het aansturen van teams (Fair Fashion Festival)

Wat wij jou bieden:

 • * Samenwerken binnen een leuk en gevarieerd team
 • * Ondersteuning en (waar nodig) begeleiding van professionals
 • * Ruimte om dingen te proberen en je eigen ideeën te ontplooien
 • * Bouwen aan je netwerk in de duurzaamheidswereld
 • * Een geweldige en leerzame aanvulling op je cv!
 • * Werken in een ambitieus, jong en enthousiast team
 • * Een kans om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij

Tijd:

De functie zal gemiddeld 4-8 uur per week in beslag nemen afhankelijk van het project.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze vacature en denk jij dat jij de persoon bent die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatie naar sollicitatie@youngandfair.nl onder vermelding van de functietitel. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Voor Groningen en Rotterdam zijn we per direct op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor de functie in Utrecht zullen de sollicitatiegesprekken in januari plaatsvinden.