Omdat Young & Fair zó veel leuke vrijwilligers heeft, willen we af en toe iemand in de spotlight zetten. Deze week krijgen we de kans om meer te leren over Serena! Meer weten over Serena? Spreek haar gerust een keer aan op een vrijdagmiddagborrel of stuur haar een leuk mailtje.

Wat is je naam? Serena Kuiper

Hoe oud ben je? 27 jaar.

Wat doe je binnen Young & Fair? Coordinator Lezingen & workshops voor het Fair Fashion Festival Utrecht

Waarom heb je gekozen betrokken te zijn bij Young & Fair? Ik wil graag mijn kennis en netwerk uitbreiden op het gebied van duurzame mode omdat ik in de toekomst in de duurzame mode wil gaan ondernemen.

Wat is je favoriete eten? Hapjes uit de Franse keuken!

Wat is je favoriete nummer van deze week? ”Mr Bombastic” van Shaggy

Wanneer heb je voor het laatst een brief met de hand geschreven? Een maand geleden aan mijn oma.

Wat is het beste feestje dat je ooit hebt bijgewoond? Het feest dat ik altijd vier met mijn vriendinnen in de Ardennen tijdens een weekend weg.

Wat is jouw beste en slechtste gewoonte? Mijn beste gewoonte is heel veel energie hebben en vrolijk zijn. Mijn slechtste gewoonte is mij erg druk maken om anderen teleur te stellen.

Waar zou jij wonen als je overal op de wereld zou kunnen wonen? In Italië op Sicilië.

Als je door de tijd terug kon reizen, welk advies zou je jezelf geven? Je hart volgen en minder nadenken.

Wat is de leukste vakantie die je ooit hebt gehad? Een vakantie naar Italië met twee van mijn beste vriendinnen.

Als je een dag zou kunnen doen wat je zelf wilt, wat zou je dan doen? Een stuk gaan fietsen, lekker eten en mooie kleding aantrekken.

Wat was jouw favoriete programma toen je klein was? The Magic Schoolbus

Je gaat over één week dood, wat wil je nog doen? Heel veel genieten door met mijn beste vrienden wijn te drinken en te eten.

Hoe denk je dat je beste vrienden je zouden beschrijven als ze maar 3 woorden mochten gebruiken? Spontaan, creatief & begaan.

Bedankt Serena! Wil je na het lezen van deze antwoorden ook deel worden van het Young & Fair team? Bekijk de vacaturepagina op https://www.youngandfair.nl/voor-wie/vacatures/

Ben je ook vrijwilliger en lijkt het je leuk om in de spotlight te staan? Stuur een mailtje naar eveline@youngandfair.nl