Omdat Young & Fair zó veel leuke vrijwilligers heeft, willen we af en toe iemand in de spotlight zetten. Deze week krijgen we de kans om meer te leren over Eveline! Zo lees je bijvoorbeeld wat haar favoriete nummer is en wat het engste is wat ze ooit heeft gedaan. Meer weten over Eveline? Spreek haar gerust een keer aan op een vrijdagmiddagborrel of stuur haar een leuk mailtje.

Wat is je naam? Eveline Boonstra

Hoe oud ben je? Ik ben 22 jaar.

Wat doe je binnen Young & Fair? Ik ben onderdeel van het communicatieteam als Community Manager: ik beheer de sociale media kanalen en denk en help mee met het ontwikkelen van content.

Waarom heb je gekozen betrokken te zijn bij Young & Fair? Mijn betrokkenheid bij onderwerpen als milieu en duurzaamheid was voor Young & Fair niet zo groot. Het leek me daarom een uitdaging om me bij een organisatie aan te sluiten die deze onderwerpen onder de aandacht brengt. Ik ben een persoon die heel erg geniet van de natuur en graag in de natuur te vinden is. Dan is het eigenlijk wel goed om ook energie te steken in het behoud hiervan.

Wat is je favoriete nummer van deze week? Mijn favoriete nummer is ‘’Time’’ van Hans Zimmer. Daarnaast deze week in het bijzonder: ‘’Down For Anything’’ van Sam Feldt en ‘’Natural’’ van Imagine Dragons.

Wanneer heb je voor het laatst een brief met de hand geschreven? Deze week nog haha. Heb laatst ‘eigen’ briefpapier gekocht, omdat ik dit vaker wil gaan doen. Heel soms schrijf ik handgeschreven brieven naar vriendinnen.

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou? Ik ben een van een tweeling! Shout-out naar m’n zus haha.

Wat is het beste feestje dat je ooit hebt bijgewoond? Voor een figuratie van een videocommercial hebben een vriend en ik een nep-feestje bijgewoond. Compleet met muziek, confetti en red-cups. Het was vooral heel leuk om het samen met een vriend te doen.

Wat is jouw slechtste gewoonte? Eten met m’n mond open hahah.

Waarvan denk je dat bejaarde mensen het meest spijt hebben als ze terugblikken op hun leven? Ik heb laatst voor een schoolopdracht nog een oudere geïnterviewd. Ik denk dat je als oudere niet snel spijt hebt van dingen in je leven, maar dat je je vooral beseft dat het leven eigenlijk best wel simpel is en dat we het als mensen het allemaal ingewikkelder maken dan nodig is.

Welke film heb je meer dan 10 keer gezien? The Heat. Echt hilarische film.

Van welke televisieserie zou je nooit een aflevering willen missen? Sherlock! De BBC serie.

Wat was als kind je droomberoep voor later? Ik wilde actrice of zangeres worden. Terwijl ik niet heel goed kan acteren of zingen ofzo haha.

Wat is het engste dat je ooit hebt meegemaakt? Samen met mijn twee beste vrienden gingen we door de London Dungeons. Het was een beetje een spontane actie en daardoor had ik het een beetje onderschat. Ik vond het echt super eng omdat het allemaal met de geschiedenis van Londen te maken had. En omdat we steeds door van die claustrofobische kamers en springkussens heen moesten.

Bedankt Eveline! Wil je na het lezen van deze antwoorden ook deel worden van het Young & Fair team? Bekijk de vacaturepagina op https://www.youngandfair.nl/voor-wie/vacatures/

Ben je ook vrijwilliger en lijkt het je leuk om in de spotlight te staan? Stuur een mailtje naar eveline@youngandfair.nl