Om een beter beeld te tonen van de vrijwilligers van Young & Fair, willen we af en toe iemand in de spotlight zetten. Deze week krijgen we de kans om Lotte wat beter te leren kennen! Spreek haar gerust een keer aan op een vrijdagmiddagborrel.

Wie ben je? Hoi! Ik ben Lotte Oosterhek en ik ben 21 jaar!

Wat doe je binnen Young & Fair? Ik ben communicatie coördinator.

Waarom heb je gekozen betrokken te zijn bij Young & Fair? Omdat ik graag wil bij dragen aan een eerlijkere wereld en ik denk dat onze eigen consumptie daar een belangrijke rol in kan spelen. Veel mensen zijn zich er nog niet van bewust hoe makkelijk ze kunnen bijdragen met eerlijke een duurzame consumptie dus kennis hierover verspreiden vind ik zeer belangrijk!

Wat is je favoriete eten? Chocola (het liefst de oranje reep van Tony Chocolonely) en sushi.

Wat is je favoriete nummer van deze week? Het zijn geen nieuwe nummers maar ik vind het album van Jim van der Zee erg mooi. Jim heeft dit jaar The Voice gewonnen.

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen? Ik denk dan een beer zodat ik nog kan proberen een boom in te vluchten.

Hoeveel talen spreek je? Twee talen, Nederlands en Engels. Ik heb wel nog een jaartje een poging gedaan om Spaans te leren maar daar is helaas weinig van blijven hangen.

Wanneer heb je voor het laatst een brief met de hand geschreven? Een jaar geleden toen mijn vriend naar Thailand ging.

Wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien? Mean Girls 2. Maar die was zo slecht dat het leuk was om te kijken.

Bedankt voor je leuke antwoorden Lotte! Wil je na het lezen van deze antwoorden ook deel worden van het Young & Fair team? Bekijk de vacaturepagina op https://www.youngandfair.nl/voor-wie/vacatures/

Ben je ook vrijwilliger en lijkt het je leuk om in de spotlight te staan? Stuur een mailtje naar eveline@youngandfair.nl