”Toen ik het tweede jaar van Global Sustainability Science inging, was ik redelijk bekend met duurzame onderwerpen. Kennis daarvan doe ik immers elke week op in de collegebanken. Vaak stelden verschillende gastsprekers de vraag aan een volle collegezaal, hoe wij als studenten bij kunnen dragen aan een wereld die voor volgende generaties mensen en dieren nog steeds leefbaar is. Die momenten dienden als een schop onder mijn kont om een antwoord te zoeken op die vraag, alleen wist ik niet goed hoe ik daar actief mee bezig kon zijn.

Young & Fair was voor mij een schot in de roos, omdat het een platform is dat voor en door jongeren informatie verspreid over duurzame ontwikkeling, bewuste consumptie en dat alles op vrijwillige basis! Ik hoop dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren als bestuurslid Communicatie, en ik voel me een grote geluksvogel dat ik me bij zo’n enthousiaste, warme organisatie mag aansluiten!”

Functie: Bestuurslid Communicatie

Contact: fleur@youngandfair.nl