Let op! Anders dan we eerder berichtten, vindt de Masterclass 2016 niet van vrijdag 17 t/m zondag 19 juni plaats maar van vrijdag 17 t/m zaterdag 18 juni! In anderhalve dag bieden we een vol en uitdagend programma aan voor alle studenten en young professionals die zich willen verdiepen in thema’s rond duurzame ontwikkelingen en eerlijke handel!

Op vrijdagavond trapt hoofdspreker Thijs Struijk de Masterclass af! Thijs is oprichter van de Groene Generatie. Het doel van de Groene Generatie is integratie van duurzaamheid in het Nederlandse onderwijs, door het stimuleren en operationaliseren van kennis, skills en houding die bijdragen aan duurzame ontwikkeling. Thijs komt ons alles vertellen over de manier waarop de Groene Generatie zich inzet om een verduurzamingsslag in het Nederlandse onderwijssysteem te maken.

Op zaterdag volg je een programma binnen een te kiezen track:

  • Bouwstenen voor de toekomst – duurzaam wonen en bouwen
  • Waar voor je geld?! Hoe eerlijk is de financiële wereld?
  • Lekker fair in eigen land – eerlijke handel in jouw buurt

Voor elke track komen sprekers van diverse organisaties om je vanuit verschillende perspectieven mee te nemen in het thema.

Meld je aan voor de hele Masterclass of alleen de zaterdag via deze link!

masterclass