groningenYF

Young & Fair gaat naar Groningen. Aangezien we een landelijk platform zijn wordt het hoog tijd onze horizon te verbreden en ook buiten de randstad activiteiten te organiseren. Wij hebben gekozen voor het hoge noorden. Groningen is tenslotte ook een fairtrade gemeente.

Dinsdag 8 september vond de eerste bijeenkomst plaats. De gemeente, de dames van Stoere Vrouwen Groningen en andere geïnteresseerden waren aanwezig. Er werd zelfs meteen een team gevormd voor het organiseren van activiteiten in Groningen. Wij kunnen dus met trots zeggen dat Young & Fair Groningen vanaf 8 september een feit is. Yvonne Leenders, Linda Hijlkema en Nelske Thalen vormen het team dat vanaf 2016 vier activiteiten per jaar zullen organiseren op het gebied van eerlijke handel.

Young & Fair Groningen streeft naar samenwerkingsverbanden en wil dan ook graag met lokale partners evenementen organiseren. Dus neem vooral contact met ons op als jij een idee hebt voor een evenement. Young & Fair Groningen is te bereiken op groningen@youngandfair.nl

Daarnaast zoeken we nog enkele projectleden om het team te versterken. Dus heb jij affiniteit met fair trade. Woon je (in de buurt) van Groningen en heb je zin om leuke activiteit neer te zetten? Mail ons dan op groningen@youngandfair.nl en we nemen contact met je op!