De indrukwekkende locatie van de Masterclass 2015: een sfeerimpressie

De eetzaal

De eetzaal

Onlangs hebben wij als organisatie van de masterclass een bezoek gebracht aan de indrukwekkende locatie van het masterclass weekend: het Dominicanenklooster in Huissen. Het bezoek bevestigde dat wij ons gelukkig mogen prijzen dat het weekend weer plaats kan vinden op zo’n bijzondere locatie als deze: De kapel, de uitgestrekte gangen, de grote zalen, de oude bibliotheek, de groene omgeving buiten het klooster en niet te vergeten de gastvrijheid van de eigenaren die ons daar op een dinsdagavond ontvingen. Het was de combinatie van dit alles wat zorgde voor een prettige sfeer.

De gang

De gang

Om alvast een kleine sfeerimpressie van de locatie te schetsen: tijdens het weekend zullen de plenaire sessies plaatsvinden in de aula, terwijl de sessies van de deeltrajecten plaatsvinden in de kleinere, intiemere zalen verspreid door het hele klooster. De oude bibliotheek zal gebruikt worden voor de borrel, die meteen aansluit op de gigantische tuin die zich achter het klooster bevindt. Dit lijkt ons een prima plek om te vertoeven in het zomerse weekend van 19 t/m 21 juni a.s. De gastheer en gastvrouw van het klooster vertelden ons over hun enthousiaste chef-kok, die tijdens het weekend het eten zal verzorgen met uitsluitend duurzame producten.

De bibliotheek

De bibliotheek

Na dit bezoek aan de locatie zijn wij als organisatie er in ieder geval ten volste van overtuigd dat het een ontzettend mooi weekend op een prachtige locatie beloofd te worden. Wij hopen dat het delen van deze sfeerimpressie jullie net zo enthousiast maakt als dat wij zijn! De echte ervaring beleef je pas door deel te nemen aan het weekend. Schrijf je, indien je dat nog niet gedaan hebt, daarom gauw in voor de Masterclass Duurzame Ontwikkeling 2015!

Schrijf je hier in voor de masterclass!