De Young & Fair Masterclass, een weekend lang, van vrijdagavond tot zondagmiddag, volg je inspirerende en uiteenlopende sessies binnen één van de trajecten. Daarnaast is er een plenair programma en voldoende tijd om te netwerken en voor ontspanning. Naast het opdoen van kennis en informatie zal er ook genoeg tijd over zijn voor gezelligheid in de prachtige omgeving van het Dominicanenklooster in Huissen.

Voor wie?
De Masterclass is hét event voor middelbare scholieren, studenten, starters en young professionals die zich willen verdiepen in onderwerpen gelinkt aan duurzame ontwikkeling.

Masterclass Young & Fair
Het is voor het vierde opeenvolgende jaar dat Young & Fair een masterclassweekend organiseert. Ook dit jaar belooft het wederom een inspirerend weekend te worden, met nieuwe interessante thema’s en tracks, inspirerende sprekers en workshops. Klik hier voor een terugblik op de Masterclass 2014. Dus ben jij geïnteresseerd in eerlijke handel  en duurzame ontwikkeling en wil je je kennis bijspijkeren, op de hoogte blijven van het laatste nieuws of je netwerk versterken? Meld je dan nu aan voor de Young & Fair Masterclass, editie 2015!

2015
Young & Fair Masterclass: De Toekomsteditie zal drie centrale thema’s hebben: voeding, de deeleconomie en fashion. Binnen deze trajecten zullen diverse sessies plaatsvinden. Voor meer informatie ga dan naar www.youngandfairmasterclass.nl

Dominicanenklooster

Dominicanenklooster

Waar & Wanneer?
Noteer in je agenda 19 t/m 21 juni 2015. De Masterclasses vinden plaats in het Dominicanenklooster in Huissen in de buurt van Arnhem.

Ik wil hier heen!
Gezellig! Schrijf je dan hier in!

In het kort:

Locatie: Dominicanenklooster, Huissen Klik hier voor een sfeerimpressie
Wanneer: 19 t/m 21 juni 2015
Prijs: 55,- of 75,-
Aanmelden: kan hier!