Young & Fair organiseerde vorig jaar september voor het eerst de Social Start-up Day: een dag met workshops en netwerkmogelijkheden om jonge mensen die in de duurzame sector een bedrijf willen oprichten een duwtje in de rug te geven. Heb jij leuke ideeën over hoe we dit zouden kunnen doen? Of lijkt het leuk om te helpen? Kom dan 14 april naar die Kick-off.

De Kick-off is een vrijblijvende bijeenkomst, maar voor ons de officiële start van de organisatie van de Social Start-up Day. Iedereen dit nieuwsgierig is of iets wil weten van de Social Start-up Day is welkom. Na deze Kick-off gaan we een team samenstellen zodat we een fantastische dag kunnen organiseren.

Wat: Kick-off Social Start-up day
Waar: Amsterdam – locatie volgt
Wanneer: 14 april 2015
Tijd: van 19.30 – 22.00

Wil je eerst nog iets meer weten van de Social Start-up Day? Lees dan deze blog die Myrna heeft geschreven over de eerste editie.

Kom je naar de kick-off? Mail dan naar nelske@youngandfair.nl om je aan te melden.