SCHRIJF JE NU IN!

Young & Fair, hèt jongerenplatform voor 16 tot 30 jarigen, organiseert de Social Start-up Day! Ben jij geïnteresseerd in een dag vol workshops en netwerk mogelijkheden om een duurzame onderneming te starten? Schrijf je dan nu in voor de Social Start-up Day, editie 2014. Je hebt nog maar één week om je in te schrijven!

Bekijk hier het programma!

Op zaterdag 13 september volg je inspirerende en uiteenlopende sessies binnen één van de te kiezen tracks voor Beginners (=VOL) en Advanced. De dag zal geopend worden door Anja Cheriakova (Urban Seeds). Binnen de tracks voor Beginners (=VOL) kun je de volgende sessies volgen: Three step business booster – Marieke den Nijs (Outside Inc.) & Crowdfund Je Droom – Karim Maarek (Teach to Fish). Vervolgens kan je speeddaten met experts. Bij de tracks voor Advanced  zijn er de volgende sessies te volgen: Hoe krijg ik financiering voor mijn social enterprise? – Aike Hoekstra (PwC) en Competence Pressure Cooker – Annika Aerts & Celine van Hulst (Conclusion Young). Afsluitend is er de Pitchtraining van Arthur Tolsma. De afsluiting van deze dag wordt verzorgd door Murat Kiran van Conclusion.  Zijn levensverhaal en visie is een voorbeeld voor menig startende (sociaal) ondernemer.

Deze editie vindt plaats op zaterdag 13 september in de Impact Hub, op het Westergasterrein in Amsterdam. Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op socialstartupday.nl of kijk op het facebook-event van Young & Fair.

Flyer SSD