Young & Fair organiseert 13 september 2014 de Social Start-up Day. Een dag vol workshops en netwerkmogelijkheden om jongeren die in de duurzame sector willen ondernemen, een duwtje in de rug te geven. Loop jij rond met een geweldig idee, maar vraag je je af hoe je dat idee moet omzetten in een businessplan? Of sta je al ingeschreven in de Kamer van Koophandel, maar wil je weten hoe je de volgende klant binnenhaalt? De Social Start-up Day biedt je workshops van experts die de knowhow hebben om je verder te helpen. Hoe financier ik mijn businessplan? Hoe pitch ik mijn idee bij een mogelijke investeerder? En, hoe gebruik ik mijn creativiteit om tot een goed business concept te komen?

De Social Start-up Day brengt je dichter bij het realiseren van je droom

Daarnaast zijn er speeddate-sessies met gevestigde ondernemers die hun ervaring graag met je delen. De uitgebreide lunch en borrel bieden je de kans om een netwerk uit te bouwen. Immers: ondernemen doe je niet alleen.

image