SCHRIJF JE NU IN! 

Ook dit jaar belooft het wederom een inspirerend weekend te worden, met interessante thema’s en tracks, inspirerende sprekers en workshops. Niemand minder dan Judith Sargentini, Europarlementslid voor Groenlinks, zal tijdens de openingsavond uitleggen waarom Europese samenwerking zo van belang is voor een eerlijke en duurzame wereld. Naast het opdoen kennis en informatie zal er ook genoeg tijd over zijn voor gezelligheid in de prachtige omgeving van het Dominicanenklooster in Huissen.

Deze editie van de masterclass biedt de volgende trajecten aan: Innovatie, Eerlijke Economie, Marketing & Fairtrade en Politiek & Lobby.

Deze editie van de masterclass biedt de volgende trajecten aan: Innovatie, Eerlijke Economie, Marketing & Fairtrade en Politiek & Lobby. Sprekers tijdens de trajecten zijn o.a. prof. René Kemp, hoogleraar innovatie en duurzame ontwikkeling aan de Universiteit van Maastricht (traject Innovatie), Michel Scholte, mede-oprichter van TruePrice (traject Eerlijke Economie), prof. Ruerd Ruben, hoogleraar ontwikkelingssamenwerking aan de Radboud Universiteit (traject Marketing & Fairtrade), Mark Hillen, mede-oprichter en directeur van Social Enterprise NL (traject Politiek & Lobby). 

Per traject is er ruimte voor 15 tot 20 deelnemers. Hierdoor is er ruimte voor interactie tussen sprekers en deelnemers. Doorlopend wordt tijdens het weekend ook een plenair programma georganiseerd, voor de nodige ontspanning en is er voldoende tijd om te netwerken.

Bekijk hier het programma! 

De verschillende sessies per traject zijn ook in te zien door op de trajectnaam te klikken.