Schrijf je hier in!

Het is nog mogelijk om je op te geven voor de Young & Fair Masterclass! Er zijn momenteel nog een aantal plekken beschikbaar. Meld je nog vóór 1 april aan om verzekerd te zijn van een plek tijdens dit unieke weekend.

Tijdens dit weekend leer je over eerlijke handel en duurzame ontwikkeling, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en vergroot je netwerk van 11 tot 13 april in Huissen. Leer van Tony Chocolonely over marketingstrategie en fairtrade certificering of volg een workshop duurzaam lobbyen voor dummies bijwonen. Dit wordt misschien wel jouw opstapje naar een carrière in duurzaamheid!

Je kan kiezen voor een van de vier trajecten: Innovatie, Politiek & Lobby, Eerlijke Economie of Marketing & Fairtrade. Twijfel je nog over welk traject je wil volgen, maak hier je keuze.

Opgeven voor de Young & Fair Masterclass kan tot en met 1 april . Meld je NU NOG aan!

In het kort:

Locatie: Dominicanenklooster, Huissen

Wanneer: 11 t/m 13 april

Prijs: 55,- of 75,-

Aanmelden: vóór 1 april 2014, via het inschrijfformulier of facebook-pagina

 flyer_laatste plekken