Fair Fashion Festival zoekt vrijwilligers!  

Samen met de Fairtrade Gemeente Utrecht organiseert Young & Fair dit jaar voor de tweede keer het succesvolle Fair Fashion Festival. Eerlijke mode staat middenin de maatschappelijke en politieke belangstelling, zeker sinds de ramp in Bangladesh.Met het Fair Fashion Festival willen we laten zien dat eerlijke mode belangrijk, maar ook heel mooi en leuk is. Vorig jaar kwamen op dit festival in de Winkel van Sinkel in Utrecht ruim 750 mensen af. Wil jij meehelpen om het belang van fair fashion aan een breed publiek te laten zien? Solliciteer dan voor een functie in het Fair Fashion Festival-team! Er wordt een heel team samengesteld bestaande uit een coördinator, programmamakers, logistiek medewerkers, communicatiemensen en mensen voor de financiële administratie.

Ben jij fashionminded en op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Bekijk hier de vacature: Leden werkgroep Fair Fashion Festival (5-10 uur per week)!

FFF