Goed nieuws! Ook dit jaar zal het Masterclassweekend weer plaatsvinden. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de data en locatie zijn bekend. Het weekend zal wederom plaatsvinden in het prachtige Dominicanenklooster Huissen van 11 t/m 13 april.

Met nieuwe, interessante thema’s en inspirerende sprekers en workshops belooft het opnieuw een inspirerend weekend te worden. Naast het opdoen van kennis en informatie zal er ook dit jaar weer genoeg tijd zijn voor gezelligheid en ontspanning.

Ben jij geïnteresseerd in duurzame ontwikkeling en wil jij je kennis bijspijkeren over eerlijke handel, op de hoogte blijven van het laatste nieuws hierover of je netwerk vergroten?

Schrijf je nu in voor de Young & Fair Masterclass 2014! Meer weten over het programma en de thema’s, klik dan snel verder.