Onlangs zijn politieke jongerenorganisaties Rood  (SP), Dwars (GroenLinks) en Perspectief (CU), CNV Jongeren, FNV Jong, de Schone Kleren Campagne en de Landelijke India Werkgroep The Fashion Rebels gestart. De ontwikkelingen naar een duurzame ethische fashion industrie gaan hen te langzaam en de Fashion Rebels willen juist daarom een wereldwijde fashion revolutie ontketenen. Met ludieke acties willen zij aandacht vragen voor de problemen in de fashion industrie.

Kick-off actie

De Fashion Rebels hebben tijdens de kick-off actie in Den Haag aandacht gevraagd voor de huidige omstandigheden. Daarmee werd duidelijk hoe zij de revolutie willen ontketenen. Young & Fair steunt de Fashion Rebels en blijft de acties volgen.

Young & Fair en eerlijke kleding

Onze organisatie werkt sinds kort intensief samen met CNV Jongeren op het onderwerp eerlijke kleding. Samen verzorgen wij gastlessen over eerlijke kleding bij leerlingen van het voortgezet onderwijs. Door middel van een simulatiespel doen de leerlingen kennis op van de verschillende belangen die partijen hebben in een productieketen.