De zesde editie van de landelijke Fairtrade Week is dit jaar van donderdag 25 oktober tot en met zondag 4 november 2012. Tijdens deze week zijn er allerlei activiteiten die eerlijke handel onder de aandacht brengen. Initiatiefnemer Max Havelaar en partners roepen op gedurende deze week 1x per dag bewust bezig te zijn met fairtrade.  Wij hebben enkele initiatieven op een rij gezet:

 

  • Fairbezig.nl heeft een winactie met rijst (tot 15 januri 2013)
  • Vul tussen  27 oktober en 6 november jouw Fairtrade Verlanglijstje in en win al jouw favoriete fairtrade producten. Doe mee op fairtradeverlanglijstje.nl
  • Diverse supermarktketens haken in op de Fairtrade Week. In meer dan 3000 winkels vinden Fairtrade acties plaats. De acties van de supermarkten variëren van kortingen op het Fairtrade assortiment tot vermeldingen in hun actiefolders en magazines.

Bovenstaande initiatieven vind je terug met uitgebreide beschrijving in de Young & Fair-agenda.

Belangrijke agenda’s voor de Fairtrade Week:

Weet jij nog een leuk fairtrade event? Laat het ons weten! Comment hieronder of laat een bericht achter op de Young & Fair Facebookpagina.