20 tot 22 april vindt alweer de tweede masterclass voor Duurzame Ontwikkeling plaats door Act4Change in Brussel en Young & Fair is erbij! Het belooft opnieuw een boeiende uitwisseling te worden tussen jongeren (18-35 jaar) en experts met thema’s als ‘groene economie’, ‘voeding’, ‘meten is weten’ en ‘sociale dimensies van duurzame ontwikkeling’. We brengen jongeren met interesse in deze thema’s maar met heel verschillende achtergronden samen. Zowel kunstenaars als ondernemers, onderzoekers en journalisten, studenten en activisten zijn meer dan welkom om deel te nemen aan de Masterclass. Lees hier het volledige programma.

Wil je erbij zijn, stel je dan zo snel mogelijk kandidaat via het formulier op goo.gl/JBjpm.
De einddatum is woensdag 4 april 2012

Ken je nog jongeren die zich interesseren voor het thema van duurzame ontwikkeling of voor één van de trajectthema’s in het bijzonder, stuur deze uitnodiging dan gerust door. Ben je lid van een vereniging? Dan kun je deze dan doorsturen naar geïnteresseerden, posten op je website of publiceren in je nieuwsbrief. Laat gerust weten als je nog meer informatie wenst. Mail naar Peiter-Jan van de Velde – act04change@gmail.com

Tot dan!