Vrijdagavond was de eerste officiële kennismakingsborrel vanuit Young & Fair in Lokaal Negen te Utrecht. Onder het genot van een drankje maakte het Young & Fair bestuur kennis met geïnteresseerden. Dankzij de uitgedraaide vacatures, visitekaartjes en naambordjes van Norna waren we helemaal klaar voor een leuke en gezellige borrelavond. Al gauw kwamen de eerste gasten die interesse hadden, zo mochten we jongeren van JMA (de jongeren milieuorganisatie vanuit Milieudefensie) en DWARS (GroendLinks Jongerenorganisatie) verwelkomen.

Het mooie van een informele borrel is dat er niet een heel programma aan vast zit en iedereen vrijuit met elkaar kan praten. Zo kwamen we onverwachts in gesprek met enkele cafégangers die wel oor hadden naar het idee achter Young & Fair. Zo hebben we tot in de late uurtjes kennis mogen maken met interessante jongeren die we hopelijk terug zien bij onze activiteiten en misschien wel in ons enthousiaste team!

Namens het bestuur,

Sjaak Louwerse, Bestuurslid Communicatie

PS: Bekijk hier enkele foto’s van de kennismakingsborrel.